Plexit

Plexit – A pillanat ajándéka


Fényképek dekorációként! Hogyan használd legkedvesebb fotóidat otthonod díszítésére?

Egyedi fényképes ajándék

Az otthonunk nem csupán egy épület, hanem az a hely, ahol biztonságban és nyugalomban érezhetjük magunkat. Kényelmes tereket alakítunk ki  és saját ízlésünk szerint szépítjük.  Egyedi és meghitt hangulatot szeretnénk elérni, mely könnyedén megvalósítható, ha szívünkhöz közel álló tárgyakkal vesszük körbe magunkat. Az egyik legkézenfekvőbb megoldás erre a saját fényképek dekorációként történő használata. Nemcsak esztétikus látványt nyújtanak, hanem érzelmeket és történeteket is közvetítenek életünk legfontosabb pillanataiból.

Hogyan kombináld a fényképeket dekorációként?

1. Galériafal kialakítása: Egy galériafal lehetőséget ad arra, hogy különböző méretű és stílusú képeket helyezz el egy csoportban. Képzeld el, ahogy csecsemőkori, ballagási, diplomaosztó, esküvői és bulizós emlékeket kombinálsz egy falon fénykép dekorációként. Egy ilyen színes és változatos összeállítás mindig elmeséli életed történetét és sosem lesz unalmas. Művészeti alkotásokkal, idézetekkel párosítva is érdekes lehet.

plexit 30x30 plexi kép 4db
 1. Polcok és állványok: Rakd a fényképeket polcokra könyvek, növények és más tárgyak közé. A nappaliban, hálószobában vagy a dolgozószobában állványokon is különösen jól mutatnak. A létrapolcok is modern és trendi kiegészítői lehetnek otthonodnak szuper fotóiddal.
 1. Asztalon elhelyezett fényképek dekorációként. Kis méretű fényképeket helyezhetsz el íróasztalokon, előszobaszekrényen, éjjeliszekrényeken és dohányzóasztalokon. Ezek a képek személyesebbé teszik a teret, megtörik az egyhangúságot.
fényképes ajándék
 1. Ablakpárkány: Az ablakpárkányt gyakran csak a növények uralják vagy kihasználatlan marad, pedig tökéletes helye arra, hogy a fényképeid dekorációként pompázzanak. A napfény átszűrődésével az üveghatású képek még szebben csillognak, és életet visznek az ablak környékére.

Fényképek dekorációként a ház szinte minden helyiségében szuperül festenek!

Babaköszöntő plexi kép kislány

Gyerekszoba: A gyerekszoba dekorációja különleges figyelmet igényel. Készíts egy személyes sarkot gyermeked kedvenc képeivel. Állíts össze a legszebb pillanatokból, gyermeked születését, első mosolyát, szülinapját megörökítő fotóidból egyedi sorozatot és használd a fényképeket

Konyha: Az egyedi képek itt is megtalálhatják a helyüket. Helyezd el őket a konyhapulton vagy polcokon, hogy főzés közben is emlékezhess a szép pillanatokra.

Nappali: A nappali központi helye lehet otthonodnak, ahol vendégeket fogadsz és a családod is gyakran összegyűlik. Alkothatsz egy galériafalat vagy csodálhatod őket elkülönítetten is polcon, trendy állványon.

fényképek dekorációként borítókép

Fürdőszoba: Bár nem szokványos hely a fényképek számára, a fürdőszoba is különlegessé tehető velük. Válassz vízálló kereteket vagy használj plexi képeket, amelyek ellenállnak a nedvességnek. Az elegáns felület és modern megjelenés feldobja a fürdőszoba hangulatát.így a fényképek dekorációként itt is megállják a helyüket.

instagram plexi kép plexi talppal

Hálószoba:  A hálószobában helyezz el olyan képeket, amelyek felidézik a romantikus emlékeket: az első randi, gyertyafényes vacsora, az IGEN kimondása. Ezeket a csodálatos pillanatokat megörökítő fotók melegséget hoznak a szürkébb hétköznapokon is. . Az éjjeliszekrényt vagy az ágy fölötti falat díszítő képek boldogsággal töltenek el, ha fényképeket dekorációként használsz.

Előszoba:  Az előszoba az első hely, amit meglátunk, amikor hazaérünk, és a vendégeinket is itt éri az első benyomás családunkról, otthonunkról. Egy fényképekkel díszített tér pozitív hatással bír, mosolyt csal az arcokra.

Dolgozószoba: A kedves emlékeket felidéző vagy inspiráló, motiváló képek is helyet kaphatnak a dolgozószobába. Tedd ki őket az íróasztalra vagy falra, hogy mindig szem előtt legyenek. Családi fotókat vagy akár példaképed idézeteit is felhasználhatod.

Fényképek dekorációként – hogyan válogass?

 1. Tematikus rendszer. Válassz ki egy témát, amely köré a képeidet csoportosítod. Lehet ez egy utazás, egy családi esemény vagy akár egy időszak az életedből. Egy tematikus fal segít rendszerezni és egységessé tenni a dekorációt.
fényképek dekorációként tematikus fal

2. Fényképek dekorációként több stílusban kombinálva.Ne félj vegyíteni különböző stílusú és méretű képeket. A változatosság dinamikusabbá és érdekesebbé teszi a látványt. Egy modern keret jól mutathat egy vintage stílusú fotóval, vagy fordítva.

3. Használj különböző kereteket, melyek különleges és eklektikus megjelenést kölcsönöznek a képeidnek. Ne ragaszkodj egyetlen stílushoz, bátran kísérletezz!

4. Rendezd el kreatívan.  Ne korlátozd magad a hagyományos sémákkal. Próbálj ki aszimmetrikus elrendezéseket vagy függeszd fel a képeket különböző magasságokban. Ez különösen jól mutathat a nappali vagy a hálószoba falán.

5. Tartsd frissen. Időnként cseréld ki a fotókat, hogy mindig friss és érdekes maradjon a dekoráció. Legújabb képekkel „nem áll meg az idő”. Kell a változatosság is.

Összefoglalás

Az otthon díszítése során a fényképek dekorációként való alkalmazása esztétikus és személyes megoldást kínál, legyen szó galériafalról, polcokra helyezett képekről vagy ablakpárkány dekorálásáról. A fotók életünk legszebb pillanatait hozzák közel, meghitt és inspiráló légkört teremtve.

Kreatív és változatos elrendezéssel, különböző helyiségekben (nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba) egyedi és személyes hangulatot érhetünk el. Kombináljuk bátran a stílusokat és méreteket, és időnként cseréljük a képeket a frissesség érdekében.

A fényképek dekorációként való felhasználása nemcsak esztétikai értéket ad, hanem érzelmi töltettel is gazdagítja otthonunkat, emlékeinket szem előtt tartva mosolyt csal az arcunkra.

Fedezd fel a modern és egyedi Plexi képeket, hogy fényképeid dekorációként igazán tündököljenek!

 

 • Modern és elegáns megjelenés
 • Üveghatású
 • Nem törik, nem reped, ütésálló
 • Kézzel készített
 • Hazai termék
 • Gyors gyártás és szállítás
 • Modern és elegáns megjelenés

Ismerd meg a Plexit képek változatos kínálatát!

0

Your Cart