Plexi kép saját fotóval 30x30cm 4db

Ft8,990

A Plexit egy 30×30 cm-es 2mm vastagságú fényes felületű plexi lap, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük.

Szerkesztés

A Plexit egyedi plexi képei biztosan mosolyt csalnak szeretteid arcára, vagy akár ízléses kiegészítői lesznek az otthonodnak! A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni!

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek és hát ki ne szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni?

Készíts sorozatot fotóidból a plexi képekkel!

A plexi képekkel amellett, hogy egy-egy fontos momentumot tükröző képet választasz gondolkodhatsz összefüggő sorozatban is, megjeleníthetsz egy egész történetet, korszakot is. Csodálatos ajándékot vagy dekorációt állíthatsz össze a több darabos képekből. Ehhez adunk néhány téma-ötletet:

  • Babafotók, gyermekfotók. Mindig jó ránézni azokra a képekre, melyek eszünkbe juttatják a születés pillanatát, majd az első mosolyt, első lépteket. A gyerekszoba díszeként biztosan megmelengeti szívünket.
  • Ballagás, diplomaosztó. Óvodai, iskolai ballagásokon; a vidám bolondballagásokon; az első komoly megmérettetésen az érettségin; és a büszkeséggel eltöltő diplomaosztón is rengeteg szuper fotó készül. Ne hagyd, hogy ezek csak úgy elkallódjanak, állítsd össze a legjobbakból saját válogatásodat.
  • Eljegyzés, esküvő. A családi fészek középpontjában, a nappaliban vagy a hálószobában biztosan szeretnéd felidézni a nagy IGEN kimondását, életed legszebb fehér ruháját, a fergeteges lagzi élményét. A plexi képekkel ezek a boldog percek, órák biztosan nem fakulnak meg, hosszú évtizedekig csillogó formában gyönyörködhetsz bennük.
  • Évfordulók, születésnapok. Szívhez szóló képeket állíthatsz egymás mellé akár kronológiai sorrendben is. Akár több évtizedet is átölelő emlékeket idézhetsz fel például szüleid, nagyszüleid házassági évfordulóiját vagy a közös családi szülinapokat.

És még rengeteg ilyen válogatást valósíthatsz meg, csak nézegesd meg a telefonodat, gépedet. Biztosan előkerülnek nyaralási, bulizós fotók, szemet gyönyörködtető tájképek vagy kiskedvenced produkció.

A Plexit plexi képeiddel visszarepülhetsz a legjobb pillanatokba és újra átélheted azokat. A fényképeid egyedivé válnak egy modern, időtálló formában.

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart