Akció!

Plexi kép saját fotóval 20x20cm 9db-tól

Ft3,490

A Plexit egy 20×20 cm-es 2mm vastagságú fényes felületű plexi lap, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük. 

 

 

Szerkesztés

A Plexit egyedi plexi képei biztosan mosolyt csalnak szeretteid arcára, vagy akár ízléses kiegészítői lesznek az otthonodnak! A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni! Fénykép modern formában plexi képen.

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek és hát ki ne szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni?

Fénykép modern formában Plexit plexi képen.

Életünk tele van különleges pillanatokkal, amelyeket szeretnénk megörökíteni és megosztani másokkal is. Ennek egyik legjobb módja, hogy fényképeket készítünk. A fotók nem csupán egyszerű tárgyak; azok tükrei élményeinknek. Képesek megörökíteni az időt, és visszautaztatni bennünket egy szép korszakba.

A Plexit plexi képekkel egy tartós és esztétikus formában mondhatod el történetedet, jelenítheted meg a boldogság, a szeretet, a nosztalgia érzését. Egy kép kifejezőbb lehet bármely szónál.

A gyerekkori, esküvői, családi képek vagy egy baráti találkozón készített selfie folyamatosan emlékeztetnek a legkedvesebb percekre. Biztosan Te is szereted  őket viszont látni az otthonodban, az irodádban, hogy mosolyt csaljanak arcodra. A Plexit mindezt elhozza, modern és csillogó képekkel, melyek csodálatosan dekorálják a falakat, asztalodat vagy akár feldobják az unalmas hőtőszekrényt is.

A saját fényképből készült plexi képek amellett, hogy díszítő elemek, egyedi ajándékok is lehetnek. Személyes üzenetet, értéket is közvetítenek. Különleges meglepetést okozhatunk vele szülinapokon, évfordulókon, Valentin-napon, karácsonykor vagy bármely alkalmon.

Néhány perc alatt elkészítheted személyre szabott ajándékodat, mely évtizedekig megőrzi a legcsodálatosabb emlékeket!

A plexi képekkel amellett, hogy egy-egy fontos momentumot tükröző képet választasz gondolkodhatsz összefüggő sorozatban is, megjeleníthetsz egy egész történetet, korszakot is.

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart