Plexi kép saját fotóval 20x20cm 4db-tól

Ft5,490

A Plexit egy 20×20 cm-es 2mm vastagságú fényes felületű plexi lap, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük.

 

 

Szerkesztés

Szeretnéd a legkedvesebb emlékeidet újszerű, kiváló minőségben megjeleníteni? A Plexit plexi képpel villámgyorsan ízléses dekorációt, fényképes ajándékot készíthetsz saját fotóval.

A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni, mint korábban!

A fényképeiddel személyre szabott meglepetés varázsolhatsz, melyek átadják a boldogság, szeretet, törődés érzését is. A legvidámabb, legmeghatóbb pillanatokból személyre szabott ajándéktárggyal lepheted meg szeretteidet! Az egyedi ajándékok, különösen azok, amelyek saját fotóval készülnek, mindig mosolyt csalnak a megajándékozott arcára.

Arra sincs szükség, hogy barkácsolj, órákat szánj az ajándéktárgy, dekoráció megálmodására és összerakására! A Plexit plexi képeket néhány kattintással könnyedén elkészítheted! Csak gondold ki, hogy milyen méretű képet és mennyi darabot szeretnél, majd válaszd ki a fotókat! Néhány perc alatt egyedi meglepetést, dekorációt készíthetsz!

Többféle méretből is választhatsz és kiegészítheted a számodra legesztétikusabb tartóval is. A plexi képek modern formában tükrözik a kedves emlékeket, jól mutatnak akár falon, asztalon, komódon vagy hűtőszekrényen elhelyezve, feldobják a környezetet! Rájuk pillantva feltörnek az emlékek és mosolyt csalnak az arcokra!

 

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek.

Ha szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni akkor készítsd el egyedi plexi képedet!

A plexi képekkel amellett, hogy egy-egy fontos momentumot tükröző képet választasz gondolkodhatsz összefüggő sorozatban is, megjeleníthetsz egy egész történetet, korszakot is.

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart