Óriás Plexi kép saját fotóval 100x150cm

Ft89,990

A Plexit egy 100×150 cm-es fényes felületű 5mm vastagságú plexi lap, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük.

A Plexit egyedi plexi képei biztosan mosolyt csalnak szeretteid arcára, vagy akár ízléses kiegészítői lesznek az otthonodnak! A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni!

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek és hát ki ne szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni?

Egyedi plexi kép – több, mint egy átalagos ajándék vagy dekoráció

Mikor olyan ajándékot vagy dekorációt keresel, amely valóban különleges, az egyedi plexi képek modern és esztétikus megoldást kínálnak. Ezek a képek sokkal többet nyújtanak, mint egy átlagos fotó vagy dísz.

Személyre szabottak, hiszen saját értékes fényképedből készítheted el, így minden darab egyedülálló lesz. Nemcsak egy kép, hanem az életút fontos állomásaiból egy történet vagy érzés kifejezése. A kedves emlékek elegáns stílusban jelennek meg a falon, polcon, asztalon, felidézve a legjobb pillanatokat.

Ajándéktárgyként is elkészítheted, csupán néhány perc alatt, szívhez szóló meglepetést varázsolhatsz.

Azon sem kell aggódnod, hogy kifakul, hiszen kiváló minőségének köszönhetően hosszú éveken át megőrzi a színek ragyogását és élességét.

Az egyedi plexi képek tehát sokkal többet nyújtanak, mint az egyszerű fotók vagy díszek. A plexi képek hatnak az érzelmekre, időtállóak, és lehetőséget adnak a személyiség kreatív kifejezésére is.

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart