Akció!

Plexi kép saját fotóval 20x20cm 1 db-tól

Ft4,490

Plexi kép saját fotóval 20x20cm

A Plexit® egy 20×20 cm-es 2mm vastagságú fényes felületű plexi kép saját fotóval, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük!

Kiegészítők: kép kitámasztó, világító fa talp, mágnes, öntapadó

 

 

Plexi kép saját fotóval 20x20 cm

A Plexit egyedi plexi képei biztosan mosolyt csalnak szeretteid arcára, vagy akár ízléses kiegészítői lesznek az otthonodnak! A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni! 

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek és hát ki ne szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni?

Plexi képek az otthonodban - Kreatív és stílusos dekoráció

Ha szeretnél kreatív és stílusos dekorációt a lakásodban, a plexi kép tökéletes választás lehet. Ezek az egyedülálló és modern képek nemcsak meghozzák a szobába a vizuális vonzerőt, hanem akár személyes emlékeidet is megörökítheted rajtuk. A plexi anyagnak köszönhetően ezek a képek kivételesen tiszták és áttetszőek, így még látványosabbá és egyedibbé válnak bármilyen belső térben.

Bármelyik szobában elhelyezheted ezeket a plexi képeket - a nappaliban, hálószobában vagy akár az irodában is. A fénytörés révén ezek a képek új dimenziót adnak a térnek, és a napfénybe helyezve gyönyörűen csillognak. Adj hozzá egy kis kreativitást a lakásodhoz ezekkel az igényes és modern plexi képekkel!

Különleges és Személyre szabott Ajándékötletek: Plexi Kép a Meghitt Pillanatok Megörökítéséhez

Az emlékezetes pillanatok megörökítése mindig különleges ajándék lehet. De mi lenne, ha egyedi módon ábrázolhatnád ezeket a pillanatokat? A plexi képek egy új, elegáns és kreatív módja annak, hogy a kedves emlékeket valódi alkotássá változtasd. Személyre szabott plexi képekkel fejezheted ki az érzelmeket és pillanatokat, amelyek kedvesek és fontosak a számodra. Ezek a különleges ajándékok nemcsak megidézik az emlékeket, hanem gyönyörűen díszítik otthonodat is.

Ha szeretnél igazán kreatív és megható ajándékot adni, gondolkozz el a plexi képek lehetőségén. Ez a modern és egyedi módja annak, hogy kifejezd az érzelmeidet és megtörd a hagyományos ajándékok körét!

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart