Plexi kép saját fotóval 30x30cm 8db-tól

Ft7,490

Plexi kép saját fotóval 30×30 cm

A Plexit egy 30×30 cm-es 2mm vastagságú fényes felületű plexi lap, amelyre egyedi megrendelésed alapján UV nyomtatási eljárással a te saját fotódat nyomtatjuk rá. A plexi alapanyag strapabíró csillogó felületet kölcsönöz a képeidnek, így azok hosszú ideig lehetnek otthonod díszei, vagy akár ajándékként szeretteid arcára is mosolyt csalhatsz velük.

Szerkesztés

A Plexit egyedi plexi képei biztosan mosolyt csalnak szeretteid arcára, vagy akár ízléses kiegészítői lesznek az otthonodnak! A modern, fényes felületnek köszönhetően a számodra fontos pillanatok pedig még szebben fognak ragyogni!

Ha eddig is szeretted a számodra kedves pillanatokat kézzelfogható formában magadnak vagy szeretteidnek ajándékozni, vagy esetleg ez lesz az első ilyen, amit készítesz, akkor is sok örömödet fogod lelni benne! Ha nyomtattál már saját képet papírra, vagy vászon hordozóra, a Plexit el fogja rabolni a szíved! Az eddigi technológiákhoz képest az UV nyomtatásnak és a fényes felületnek köszönhetően egy sokkal elegánsabb és modernebb megjelenést tudunk kölcsönözni a kedves emlékeidnek és hát ki ne szeretné a boldog perceket a legszebb formában újra és újra átélni?

A Plexi képek nem csak pillanatképek, hanem történetek és élmények hordozói. Egy sorozatban megjelenítheted életed fontos pillanatait. Babafotókkal és gyermekfotókkal megelevenítheted a születés és az első lépések örömét. Ballagások, diplomaosztók emlékeivel visszarepülhetsz az iskolai évekbe.

 

Az eljegyzés és esküvő boldog percei a nappaliban vagy hálószobában is pompázhatnak. Az évfordulók és születésnapok idővonala szívet melengető ajándék lehet. A fényképes sorozatok által egy egész történetet mesélhetsz el, felidézve az évfordulókat, az utazásokat, vagy éppen a kiskedvenced kalandjait.

 

A Plexi képek időtálló és csillogó formában tükrözi a legkedvesebb pillanatokat. Az UV nyomtatás és fényes felület kiemeli a részleteket és élénkséget ad a képeknek. Egyedi ajándékként is tökéletesek, könnyen készíthetsz velük személyes meglepetéseket.

Szerkeszd meg a saját fényképes ajándékokat, és add tovább az emlékeket szeretteidnek. Az élet legszebb pillanatai mindig velünk lehetnek egyedi és modern Plexi képek formájában.

További információk

Méret

20×20, 30×30, 50×50

0

Your Cart