Megrendelés leadása – fizetés

Megrendelésed a kiválasztott méretű plexikép termékoldalán adhatod le fényképeid feltöltésvel. Ezután az alábbi fizetési módok közül választhatsz

  • Közvetlen banki átutalás
  • Bankkártyás fizetés
  • Utánvét*

*A weboldalon rednelhető egyedi termékekre a A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1)-nek alapján az elállás joga nem gyakorolható így az át nem vett csomagok a payee behajtáskezelő céghez kerülnek! A weboldalon leadott megrendelések fizetési kötelezettséget vonnak maguk után.

Szállítás

A kiszállítás az alábbi futárszolgálatok végzik

  • Házhozszállítás GLS 1890Ft
  • Gls csomagpont 1490Ft

Gyártási idő

A gyártási idő a megrendelés után az összeg beérkezést követően kezdődik meg és 6-7 munkanapot vesz igénybe + kiszállítás

 

plexit pleki kép

Plexire nyomtatott fotók: Egyedülálló módja a képek megörökítésének

A plexi képek egyedi és izgalmas módszert kínálnak arra, hogy életre keltsd emlékeidet saját fotóidból. Miért elégednél meg a hagyományos nyomtatott képekkel, amiket csak albumodban vagy keretben tudsz megmutatni, amikor a plexire nyomtatott képekkel egyedi és látványos élményt teremthetsz?

A plexit® plexi képek új dimenziót adnak a képeknek a tartóssággal és a csillogó felületükkel. Ahogy a fény áthatol a plexin, a képek még élénkebben jelennek meg, csodálatos részletekkel és mélységgel. A fényes felület tükröződése csodálatosan fokozza a képek vizuális hatását, és a különböző méretekben rendelhetőek, így mindenki megtalálhatja a stílusának és igényeinek megfelelő plexi képet.

0

Your Cart