Babaköszöntő plexi kép kisfiú

Ft6,990

 

  • Üveghatású ajándéktábla A5 méretben
  • Nem törik, nem reped, ütésálló
  • Kézzel készített
  • Hazai termék
  • 100% egyedi ajándék
  • Saját szövegezés és kép
  • Gyors gyártás és szállítás

Kérem vegye figyelembe, hogy a szöveg elrendezése függ a karakterek számától. *A képen látható tartó nem része az ajánlatnak, külön vásárolható hozzá világító fa talp, illetve plexi tartó.

Kategóriák: ,

Ünnepeld meg a legértékesebb pillanatokat egyedi és személyre szabott stílusban a Babaköszöntő Plexi Képpel! Ez a varázslatos dekoráció nem csupán egy kép, hanem egy emlék, mely megörökíti a kicsi érkezésének első, megismételhetetlen pillanatait.

A Babaköszöntő Plexi Kép lehetővé teszi, hogy a legédesebb emlékeidet összekapcsold a modern dizájnnal. A plexi kép elegáns és könnyű, dekoratív. Válaszd ki a legédesebb kisbabaképet, és örökítsd meg azt egyedi stílusban!

Az egyedi tervezésű Babaköszöntő Plexi Kép kiváló ajándék lehet kisbabát váró szülőknek, vagy akár magadnak a gyermeked első emlékéül. Az átlátszó plexiüveg és a kifinomult dizájn teszi lehetővé, hogy a kép a szoba bármely részén otthonosan mutasson.

Minden plexi kép gondosan készül, hogy a legmagasabb minőséget és tartósságot biztosítsa. Hozd létre egyedi történetet a Babaköszöntő Plexi Képpel, mely örökké megmarad és mindig emlékeztet majd a boldogság, a szeretet és az új élet csodájára!

Apró talpacskák, kis hurkácskák, baba kacaj, kunkori fürtök…Ugye te is szeretnéd a gyermeked minden korban a legszebb formában megörökíteni? Az első mosoly, az első fogacskák kibújása.Ugye te is szeretnéd ezeket a soha vissza nem térő pillanatokat újra viszontlátni? A Plexit plexi képek segítenek neked, hogy ezek a pillanatok, az élet meghatározó eseményei a legszebb formában legyenek!

A Babaköszöntő Plexi Kép személyességét és egyedisége abban rejlik, hogy a plexiüvegre kerül a kisbabád neve és születési dátumának stílusos megjelenítése. Ezzel a gyönyörű kiegészítővel nem csak egy fotót, hanem egy személyes történetet hozol létre.

Éld át újra és újra az első mosolyokat, a kis lábak tapogatózását és a boldogság sugárzó pillanatait az egyedülálló plexi kép segítségével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaköszöntő plexi kép kisfiú” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0

Your Cart