Akár nektek született babátok és szeretnétek magatokat meglepni valami maradandó és különleges meglepetéssel a nagy nap emlékére, akár barátaitokat, családotokat örvendeztetnétek meg a kis jövevény érkezésének megünneplésére, létezik ennek egy tökéletes módja! Sőt, ha a környezetetekben bővül egy újabb taggal a család, meglepetésként is eszményi ajándék lehet a babaköszöntő plexi kép!

Miért fontos a babaköszöntő ajándék?

Mindannyian éreztük már, legyen szó a saját gyermekünkről vagy hozzánk közelállók babájáról, hogy milyen hihetetlenül gyorsan felnőnek. Éppen ezért érdemes a legértékesebb pillanatokat egyedi és személyre szabott stílusban megörökíteni. A telefonon tárolt képek bármikor elveszhetnek és őszintén: ki ne akarná kézzel fogható formában megcsodálni saját babáját, unokáját vagy éppen keresztlányát?  A babaköszöntő plexi kép nem csak egy egyszerű dekoráció, hanem egy örök emlék is. Mindig emlékeztetni fogja az apróság érkezésére azokat, akik annyira várták őt.  A babaköszöntő plexi kép személyessége és egyedisége abban rejlik, hogy a plexiüvegre kerül a kisbabád neve és születési dátuma. Így ezzel a gyönyörű kiegészítővel nem csak egy fotót, hanem egy személyes történetet hozol létre.

Melyik nagymama ne lenne oda egy szépen kivitelezett, igényes babaköszöntő plexi képért, ami kiállja az idő próbáját? Egy babaköszöntő bulin is tökéletes ajándék lehet a vendégek számára: így ők sem távoznak majd üres kézzel a buliról! És persze magatokról se feledkezzetek meg! Az átlátszó plexiüveg és a kifinomult dizájn teszi lehetővé, hogy a szoba bármely részén otthonosan mutasson babád első mosolya.

Babaköszöntő figyelmesség ajándékba

Ha pedig rokonaitok, barátaitok családja bővült egy új taggal, akkor is ez a tökéletes babaköszöntő ajándék. Ne fecséreljétek az időtöket olyan hétköznapi ajándékokra, mint pelenkázó asztal, babaruhákra, amiket egy szempillantás alatt kinőnek az apróságok vagy a sokadik plüssállatra. Ezeknek a többségét szeretik a szülők saját maguk kiválasztani az elképzeléseiknek megfelelően, jó részét pedig idővel tovább ajándékozzák.

Ne feledd, egy új kis élet érkezésekor az ajándékozás kifejezi a szeretetet, a támogatást és az örömöt, amelyet az új családtag érkezése hoz, az újszülött életének ünneplését és a szülőknek való gratulációt egyaránt.

Lepjétek meg szeretteiteket és magatokat egy életre szóló babaköszöntő ajándékkal!

A meglepetés okozta öröm garantált!

0

Your Cart